.

PRIMECAPTURE
BATHRISYA ENTERPRISE
( KT 0277669 - D)
KAMI TELAH BERPINDAH KE WEBSITE BARU
SILA LAYARI

Saturday, June 26, 2010

PERSANDINGAN MOHAMAD DAUD & ATIQAH

MOHAMAD DAUD & NURATIQAH
MAJLIS PERSANDINGAN
( Kg Laut, Tumpat )
Wednesday, June 23, 2010

RAFI & MIMI

MAJLIS PERKAHWINAN
RAFI & MIMI
( Pasir Mas, Kelantan )
 
masukkan yang nie dulu tak sempat nak masukkan banyak lagi. nanti ada masa leh masukkan lagi. Buat MIMI dan RAFI. selamat pengantin baru. All the best...JGN LUPA roger aku bila dah balik kelantan.

Monday, June 21, 2010

MAJLIS PERKAHWINAN
WAN MALIK & LINDA
( Tumpat, Kelantan )
Tak tau dah nak cakap apa. Korang layan jer la kalau ada komen apa ker pos jer kat komen. Bagi pengantin baru kita nie, Primecapture mengucapkan selamat pengantin baru semoga jodah kalian sehingga ker akhir hayat. Linda.. kalau saya beli barang kat butik linda ada diskaun tak ?... heheeheh 
About Me

PRIMECAPTURE Design and Photography di Tubuhkan pada awal Tahun 2010. Walaubagaimana pun telah berpengalaman dalam bidang photogaraphy sejak zaman persekolah. Dengan pendidikan dalam Bidang Graphic Design dan Minat beliau dalam photography telah banyak mencari ilmu daripada luar dengan mengikuti kursus photography. Sejak Tahun 2000. Semasa belajar di IPTS. Beliau telah membeli sebuah kemera untuk memenuhi salah satu subjek Photography. Asal daripada Hobi dan telah menjadi Freelance Wedding Photography sehingga Tahun 2009. Kini beliau telah mengambil secara serius untuk mengembangkan minat dan hoby dengan membuka syarikat sendiri Pada awal tahun 2010 ini.