.

PRIMECAPTURE
BATHRISYA ENTERPRISE
( KT 0277669 - D)
KAMI TELAH BERPINDAH KE WEBSITE BARU
SILA LAYARI

Monday, June 21, 2010

MAJLIS PERKAHWINAN
WAN MALIK & LINDA
( Tumpat, Kelantan )
Tak tau dah nak cakap apa. Korang layan jer la kalau ada komen apa ker pos jer kat komen. Bagi pengantin baru kita nie, Primecapture mengucapkan selamat pengantin baru semoga jodah kalian sehingga ker akhir hayat. Linda.. kalau saya beli barang kat butik linda ada diskaun tak ?... heheeheh 
2 comments:

Anonymous said...

wau!!!amazing pics........kiter orng nak ucapkan terimas banyak2 kat abg kamera kiter yang kiut dan peramah tu.............cantik no komen,perfect from angle,clouring,dan pengntin yg cam artis classs gitu!huhuhu..!drp family linda:)

Anonymous said...

nie boleh wat cover majalh pengantin!!cantik siot...

About Me

PRIMECAPTURE Design and Photography di Tubuhkan pada awal Tahun 2010. Walaubagaimana pun telah berpengalaman dalam bidang photogaraphy sejak zaman persekolah. Dengan pendidikan dalam Bidang Graphic Design dan Minat beliau dalam photography telah banyak mencari ilmu daripada luar dengan mengikuti kursus photography. Sejak Tahun 2000. Semasa belajar di IPTS. Beliau telah membeli sebuah kemera untuk memenuhi salah satu subjek Photography. Asal daripada Hobi dan telah menjadi Freelance Wedding Photography sehingga Tahun 2009. Kini beliau telah mengambil secara serius untuk mengembangkan minat dan hoby dengan membuka syarikat sendiri Pada awal tahun 2010 ini.