.

PRIMECAPTURE
BATHRISYA ENTERPRISE
( KT 0277669 - D)
KAMI TELAH BERPINDAH KE WEBSITE BARU
SILA LAYARI

Tuesday, October 05, 2010

Saharon & Noor Raihan

OUTDOOR
SAHARON & RAIHAN







Tuesday, August 24, 2010

MRSM TUMPAT



Terima kasih kepada pentadbir MAKTAB RENDAH SAINS MARA TUMPAT kerana mengunakan perkhidmatan kami untuk merakam aktiviti sekolah dan kawasan sekolah serta photogroup.

p/s : gambar tidak dapat kami kongsikan kerana pihak pengurusan MRSM telah membeli hak cipta.

Friday, August 06, 2010

MODELING






KALI NIE PRIMECAPTURE MENGHABISKAN MASA MENGAMBIL GAMBAR MODELING SEMENTARA KETIBAAN BULAN PENUH BERKAT. SO INI LAH HASIL GAMBAR SEKEPING DUA UNTUK TATAPAN. PROGRAM NIE DIRANCANG OLEH CIKGU DEAN DAN ADDY PHOTO, SO AKU JOIN UNTUK MENGHABISKAN MASA. APA PUN THANKS KEPADA KALIAN KERANA MENGANJURKAN PROGRAM SEPERTI INI.

Friday, July 30, 2010

TEAM SK Steal




Terima kasih kepada Abe Zul kerana membenarkan sekeping dua gambar untuk dipaparkan didalam blog ini. Dan ribuan terima kasih juga kerana mengunakan perkhidmatan kami untuk profile syarikat anda.

Tuesday, July 13, 2010

KAMI MEMOHON MAAF..

BLOG KAMI SEDANG DINAIK TARAF SILA KUNJUNGI SEMULA

SILA EMAIL PERTANYAAN KE

ATAU HUBUNGI TERUS KAMI
0199662548

Saturday, June 26, 2010

PERSANDINGAN MOHAMAD DAUD & ATIQAH

MOHAMAD DAUD & NURATIQAH
MAJLIS PERSANDINGAN
( Kg Laut, Tumpat )








Wednesday, June 23, 2010

RAFI & MIMI

MAJLIS PERKAHWINAN
RAFI & MIMI
( Pasir Mas, Kelantan )




 




masukkan yang nie dulu tak sempat nak masukkan banyak lagi. nanti ada masa leh masukkan lagi. Buat MIMI dan RAFI. selamat pengantin baru. All the best...JGN LUPA roger aku bila dah balik kelantan.

Monday, June 21, 2010

MAJLIS PERKAHWINAN
WAN MALIK & LINDA
( Tumpat, Kelantan )
Tak tau dah nak cakap apa. Korang layan jer la kalau ada komen apa ker pos jer kat komen. Bagi pengantin baru kita nie, Primecapture mengucapkan selamat pengantin baru semoga jodah kalian sehingga ker akhir hayat. Linda.. kalau saya beli barang kat butik linda ada diskaun tak ?... heheeheh 








Thursday, June 17, 2010

MAJLIS PERTUNANGAN
LIZA & AIE
( Pengkalan kubu, Tumpat )






Posing jangan tak posing.. kepada cikgu liza layan gambar tunang cikgu..
saya post yang nie dulu lepas nie saya pos majlis nyer lak ...

ANDAMAN: Kak Mah

Wednesday, June 16, 2010

MAJLIS PERNIKAHAN
HUDA & SUAMI
( Gunung, Bachok)










 
Ini lah pasangan yang paling sempoi dari pengantin sendiri dan juga family. Nak pecah perut dan nak terkehel mulut aku dek ketawa tak henti-henti. Apapun selamat pengantin baru moga kekal sehingga akhirnya... jap nak gelak teringat balik majlis korang.. seminggu dok umah korang konprem esok nyer aku masuk tanjung rambutan. HHAHAHHAAAHAHAHh

Saturday, June 05, 2010

NANTIKAN KEMUNCULAN GAMBAR TERBARU

Thursday, May 27, 2010

MOHD SUBHI & ISTERI
Majlis Bertandang. Teluk Panglima Garang, Klang
_______________________________________________________________________________






Terima Kasih kepada kedua mempelai nie kerana sudi mengabdikan gambar perkahwinan korang dengan kami. Sempoi pengantin nie. Seronak berkerjasama ngan korang dan happy jer nak mengedit. hehehe. Apapun saya ucapkan selamat pengantin baru, hari tu tak sempat nak ucap.

TERIMA KASIH

Tuesday, May 25, 2010

Permainan Tradisional KELANTAN




 


Dah bosan sangat tak tau dah nak buat apa petang-petang nie aku jalan2 tgk ada orang main wau. snap la dua tiga keping. lepas tu ada can la main wau sekali. Nie la permainan orang kelantan selepas menuai padi. Aku dimaklumkan kat sini kecik2 wau dia. kalau nak yang paling besar pun 6 Kaki panjang. kalau nak tgk yang lebih besar diorang suh pie kat pengkalan chepa. Wau puyuh wau bulan semua ada. tak yah citer la besar mana kalau tak 11 kaki keatas. Ada masa nanti aku nak pie sana gak ambik gambar lepas tu aku hidangkan kat korang semua. apa macam. ?

Saturday, May 22, 2010

MAJLIS PERKAHWINAN ALDRIN & SURIANI












Majlis Aldrin dan suriani berlangsung meriah di Masjid Wilayah Kuala Lumpur. Terima kasih kepada kedua mempelai ini kerana melayani dengan kemesraan dan serta kerjasama yang baik. Aldrin Memang sempoi orangnya dan suriani memang peramah dan mudah mesra. Memang pinang dibelah dua. So inilah hasil dan gambar pernikahan mereka. Semoga dipanjangkan Umur dan murah rezeki......

Friday, May 21, 2010

Contoh editing Storybook


 



Ini adalah salah satu contoh editing Storybook. Terima kasih kepada cikgu NURHAYATI dan suami kerana memberi kebenaran menampilkan gambar kalian dalam blog ini. Semoga cikgu dan suami akan kekal bahagia sehingga akhirnya dan bergembira dengan gambar perkahwinan kalian. Dan tidak lupa juga untuk mengucapkan kepada ahli keluarga beliau kerana telah memberi layanan teramat istimewa kepada kami. Walau apapun kami mengucapkan tahniah dan Jutaan terima kasih kerana mempercayai kami sebagai PHOTOGRAPHER di hari berbahagia anda.
 
Terima kasih

PRIMECAPTURE

About Me

PRIMECAPTURE Design and Photography di Tubuhkan pada awal Tahun 2010. Walaubagaimana pun telah berpengalaman dalam bidang photogaraphy sejak zaman persekolah. Dengan pendidikan dalam Bidang Graphic Design dan Minat beliau dalam photography telah banyak mencari ilmu daripada luar dengan mengikuti kursus photography. Sejak Tahun 2000. Semasa belajar di IPTS. Beliau telah membeli sebuah kemera untuk memenuhi salah satu subjek Photography. Asal daripada Hobi dan telah menjadi Freelance Wedding Photography sehingga Tahun 2009. Kini beliau telah mengambil secara serius untuk mengembangkan minat dan hoby dengan membuka syarikat sendiri Pada awal tahun 2010 ini.